Over Mondiale

Mondiale haarmode bestaat al meer als 15 jaar en is in Venray en omgeving een begrip. Of je nu voor modern, hip of klassiek gaat, bij Mondiale doen wij je haar met overgave en passie! Regelmatig worden workshops en trainingen gevolgd, waardoor de stylisten altijd up to date zijn van de allerlaatste trends. in onze ruime moderne salon gevestigd aan de Langstraat 14 in Venray ontvangen wij u graag.

Bij Mondiale haarmode kijken we eerst  welke stijl het beste bij jou en je haar past.

Het deskundig team van topstylisten en kleurspecialisten beheerst de nieuwste technieken op het gebied van knippen en kleuren, en is altijd op de hoogte van aankomende trends. Toch geven we niet iedereen standaard een korte rechte pony omdat dat toevallig ‘in’ is. Met een goede coupe die bij jou past en makkelijk in model te brengen is, zie je er elke dag goed uit, en voel je je ook goed!

Wij hopen dat uw bezoek aan onze kapsalon een waardevolle aanvulling zal zijn voor uw persoonlijke uitstraling en uw zelfvertrouwen. Wij streven ernaar dat u met uw kapsel elke dag geniet en er zich prettig bij voelt.

U bent van harte welkom in onze kapsalon.